Wijnproeven

Proeverijkalender voorjaar 2024

Zaterdag 27/04  – 14u00 tot 18u30
Zondag 28/04    – 14u00 tot 18u30
Zaterdag 25/05  – 14u00 tot 18u30
Zondag 26/05    – 14u00 tot 18u30
Zaterdag 15/06  – 14u00 tot 18u30
Zondag 16/06    – 14u00 tot 18u30

Onze proeverijen: een zintuiglijke reis door Spaanse wijnen

Een feest voor je smaakpapillen

Stel je voor dat je de aroma’s van rijpe Tempranillo-druiven ruikt terwijl je een slok neemt van een heerlijke Rioja. Deze zintuiglijke ervaring stimuleert het overtuigingsprincipe van sympathie. Spaanse wijnen zijn de perfecte metgezel voor wijnliefhebbers die smaken willen ontdekken die hun hart veroveren.

Ontdek de Verscheidenheid aan Spaanse Wijnen

Een wereld van keuzes

Onze Spaanse wijnproeverijen bieden een breed scala aan wijnen, van krachtige rode Rioja’s tot verfrissende Albariño’s en mousserende Cava. Dit spreekt het overtuigingsprincipe van consistentie aan, omdat we elke smaakvoorkeur tegemoetkomen en je de kans geven om te kiezen op basis van jouw voorkeur.

De Unieke Spaanse Druivenvariëteiten

Een palet van smaken

Een van de meest overtuigende aspecten van Spaanse wijnproeverijen is de diversiteit van inheemse druivenrassen, zoals Tempranillo, Garnacha, Albariño, Godello, Mencia, Verdejo en zoveel meer. Deze verscheidenheid stimuleert het overtuigingsprincipe van sympathie, omdat het wijnliefhebbers aanspreekt met uiteenlopende smaakvoorkeuren.

Sociale Verbinding en Gezelligheid

Samen genieten

Onze wijnproeverijen zijn niet alleen een kans om wijn te proeven, maar ook om te delen en te genieten in goed gezelschap. Deze sociale verbinding benadrukt het overtuigingsprincipe van wederkerigheid, omdat we je uitnodigen om samen met anderen te genieten van deze unieke ervaring.

Persoonlijke Begeleiding en Kennis

Geleid door experts

Mik of Dorina (docent sommeliers Syntra) begeleiden je bij elke stap van de proeverij. Dit benadrukt het overtuigingsprincipe van autoriteit, omdat je kunt vertrouwen op hun expertise en passie voor Spaanse wijnen.

Jouw Spaanse wijnavontuur begint hier

Stap binnen in de betoverende wereld van vrijblijvende en gratis Spaanse wijnproeverijen en laat je meenemen op een smaakvolle reis die al je verwachtingen zal overtreffen. Ontdek de diversiteit van Spaanse wijnen, geniet van de vrijheid om te proeven zonder verplichtingen en deel deze bijzondere ervaring met anderen.

Dus, waar wacht je nog op? Laat je verleiden door de magie van Spaanse wijnproeverijen in Antwerpen en ervaar de rijke tradities, verfijnde smaken en gastvrijheid van Spanje. Proef, deel, en geniet van deze onvergetelijke reis door de wereld van Spaanse wijnen. ¡Salud!

 

Details over de selectie/thema’s van de proeverijen worden in aparte mailings toegelicht.
Graag tot proefs!

 

proeverij spaanse wijnen proeverij Spaanse wijnen