Over Ons

Over Dorina

De passie voor wijn en culinair genot lopen reeds talloze jaren als een rode draad door het leven van Dorina. Tijdens elke reis werd er wel geproefd en ontdekt en steeds meer groeide de honger naar kennis en geografische en culturele achtergrond. Dorina behaalde haar eerste diploma als wijnkenner bij PIVA en zette nadien de lijn verder bij WSET (Wine & Spirit Education Trust). Inmiddels is Dorina gecertifieerd in WSET Level 3 en is ze volop actief met het behalen van WSET Level 4. Dorina is zelf wijndocent voor de kandidaten sommeliers bij Syntra.

Een brede kennis in combinatie met een scherpe neus en smaakzin maken van Dorina de juiste persoon voor degelijk food pairing advies. Met veel overgave doceert ze zelf ook over haar favoriete materie.

Ontdek Vinatera en kom snel bij ons langs

Passie delen!

Over Mik

 

Daar waar Dorina gezegend is met de beste neus en de fijnste smaakpapillen, is Mik de persoon die zich veelal ontfermt over de praktische organisatie van Vinatera. Met een achtergrond in de wereld van de logistiek is Mik degene die het voorraadbeheer, de aankopen, het transport en de afspraken met de diverse wijnhuizen grotendeels voor zijn rekening neemt. Mik is ook gebeten door alle weetjes en achtergrond van onze eigen wijnen, hun wijnbouwers en hun regio’s, die vertelt hij met veel plezier tijdens onze proeverijen.

Daarnaast is Mik ook de sushi chef die van iedere deelnemer aan onze sushi workshops een heuse expert maakt in verrassende sushi & sashimi bereidingen.